Gjenvinningsstasjoner

2.01.2018

Lever et lass gratis

RoafJUL_580x400_juletre_2

Lever et lass med avfall gratis når du kommer med juletreet ditt. Dette er et tilbud vi har til alle våre kunder i januar. I tilegg kan du leverer gavapapir og gavebånd gratis på våre gjenvinnignsstsjoner.

 

27.12.2017

Besøk oss i julen -åpningstider

lekebil med juletre

Flere gjenvinningsstasjoner holder åpent i julen, men det er ikke vanlige åpningstider. Se her for oversikt

13.12.2017

Hvordan skal typisk «juleavfall» håndteres?

514921212

Er du flink til å sortere, er det meste gratis å levere på ROAFs gjenvinningsstasjoner. Her er en oversikt over typisk avfall som det blir litt ekstra av i julefeiringen.

27.11.2017

Fortsatt arbeider på Skedsmo gjenvinningstasjon

Mottakskontroll kunde og ansatt

Skedsmo gjenvinningsstasjon er åpent for publikum, men det er noe redusert tilgjengelighet. Det er ikke optimal drift per d.d, derfor må kunder belage seg på noe kø og venting.

2.06.2017

Kun gjennomsiktige avfallsekker på gjenvinningsstasjonene

webbanner_artikkel

Fra 1. juni skal alt avfall som leveres til våre gjenvinningsstasjoner sorteres i gjennomsiktige sekker.

De sorte sekkene fases ut for å øke ombruksgraden av ressursene som samles inn. Dette vil også bidra til at vi får hindret at farlig avfall og elektrisk og elektronisk avfall (ee-avfall) havner i feil container. 

5.04.2017

Dette kan du levere på gjenvinningsstasjonene

Roaf_5138

Alt avfall skal sorteres. På gjenvinningsstasjonene har vi ulike kontainere til ulike materialer. Når du ankommer må vi ha tilgang til å se det du har med deg slik at vi får sortert riktig og satt riktig pris. Derfor må avfallet ligge løst i tilhenger eller i gjennomsiktige avfallssekker. Fra 1.juni 2017 tillater vi ikke at du leverer avfall i sorte sekker.

Gjennomsiktige avfalsekker kan du få kjøpt på ROAF sine gjenvinningsstsjoner eller hos Jula, Europris og Maxbo.

20.08.2013

Gjenvinningsstasjoner

En oversikt over hva du kan levere gratis på våre gjenvinningsstasjoner og hva du må betale for å levere, finner du her: http://www.roaf.no/hva-kan-du-levere.190697.no.html