Ledige stillinger

26.04.2017

Ledig stilling: Kundeveileder gjenvinningsstasjonen - fast og vikariat

Personale gj

Gjenvinningsstasjonen består av mottak og behandling av alle typer avfall, inkludert farlig avfall, som ikke kan leveres gjennom vanlig renovasjon. Hovedarbeidsplassen er Skedsmo gjenvinningsstasjon, det kan også være aktuelt å arbeide ved andre gjenvinningsstasjoner vi drifter. Det kan forekomme tunge løft, mye ståing og gåing i stillingen. Derfor vektlegges god helse. Alt arbeid er ute i all slags vær. Kurs og opplæring vil bli gitt. 
ROAF søker dyktige medarbeidere med erfaring fra kundebehandling og gjerne kassehåndtering. 

26.04.2017

Ledig stilling: Operatør ved ettersorteringsanlegget

Nytt forbrenningsanlegg, omviser administrerende direktør Øivind Brevik.

ROAF har et av verdens mest avanserte sorteringsanlegg for husholdningsavfall. Matavfall og ulike plastkvaliteter sorteres maskinelt ut fra restavfallet for deretter å sendes til materialgjenvinning. Anlegget består blant annet av kvern, poseåpner, ulike sikter, transportbånd, optiske sorteringsmaskiner og presse. Utstyret styres fra et sentralt kontrollrom. 

ROAF skal i løpet av 2017 øke produksjonen ved anlegget fra ett til to skift. Vi søker i den sammenheng nye medarbeidere ved sorteringsanlegget. Tiltredelse etter avtale. Vi oppfordrer kvinner til å søke. 

7.04.2017

Ledig stilling: HR-koordinator

Ansatte

Vi styrker vårt HR-team med HR-koordinator til spennende administrativ stilling innen avfallsbransjen. Rollen er for deg som trives i en administrativ stilling og har erfaring fra HR-området. Vi ønsker en kollega som er en god relasjonsbygger og som har evne til å kommunisere tydelig på alle nivåer. Du ønsker å utvikle deg innen HR-feltet, og trives med å jobbe med varierende arbeidsoppgaver i en hektisk jobbhverdag i et mangfoldig arbeidsmiljø