Miljøbilen -henting av farlig avfall

produkt miljøbilen

Miljøbilen - vi henter farlig avfall og småelektronikk

Miljøbilen kommer til ditt nabolag!

Her kan du levere farlig avfall, og små elektriske og elektroniske produkter - gratis!

Har du fått utlevert Rødboksen, benytt gjerne denne til å samle farlig, elektrisk og elektronisk avfall. Har du ikke Rødboks? Denne får du gratis hos Miljøbilen, og på alle våre gjenvinningstasjoner.

Farlig avfall

Farlig avfall er avfall som inneholder helsefarlige og miljøskadelige stoffer. Dette skal ikke håndteres sammen med annet husholdningsavfall. Alle husholdninger i ROAF skal ha mottatt en rød boks for oppbevaring av farlig avfall. Rødboksen kan leveres gratis til Miljøbilen når den kommer til ditt nabolag, eller gratis til en av våre gjenvinningstasjoner. Husk at kjøleskap, komfyrer og annet ee-avfall som ikke får plass i Rødboksen, kan leveres tilbake til forhandler eller direkte på en av våre gjenvinningstasjoner, helt gratis.

For at farlige stoffer ikke skal havne på avveie, er det svært viktig at alt levres inn til riktig behandling for å sikre at de tas ut av kretsløpet. Dette betyr at vi ikke får det i luft, vann, jord eller i nye produkter vi lager.

Til Miljøbilen kan du levere farlig avfall som maling, lakk, lim, olje, lyspærer, spraybokser, batterier med mer. Du kan også levere alle småapparater som går på strøm eller batteri, som for eksempel mobiltelefoner, barbermaskiner, hårfønere, kaffetraktere, ur, klokker, elektriske leker, blinkesko med mer.
 

Her finner du Miljøbilens rutetider våren 2017

Miljøbilen kommer på ny tur høsten 2017, tider for dette legger vi ut etter sommeren.

Hvis de oppgitte tidene ikke passer for deg, kan du levere ditt farlige avfall til nærmeste gjenvinningstasjon hele året.